• et
  • fi
  • sv
  • en

Tule katsomaan meidän uutta kotisivuamme ja voit voittaa 700-euron lahjakortin

Tule katsomaan meidän uutta kotisivuamme ja voit voittaa 700-euron lahjakortin! Lisätietoa löydät alla.

 

Meillä on ihan uusi kotisivu ja haluamme jaata sen tiedon ystäviemme kanssa! Kotisivun löydät vanhalta tutulta osoitteelta www.koriks.fi mutta ihan uudella ulkonäöllä. Upean uuden kotisivun kanssa tutustumisen lisäksi voit voittaa myös 700-euron lahjakortin, jonka avulla voit ostaa meiltä kylpytynnyrin normaalihinnasta 700 euroa halvemmalla. Jos sinulla on jo kylpytynnyri, voit tilata meiltä tämän summan edestä lisätarvikkeita.

Osallistut arvontaan, jos:
1) painat Koriks-Fiiberin fanisivulla näppäintä „Tykkää sivusta”;
2) jaat tätä julkaisua avoimesti;
3) ja kirjoitat julkaisun alle kommentin „Uudenvuodenlahja”.

Jos täytät kaikki 3 ehtoa, on sinulla mahdollisuus voittaa 700-euron lahjakortti, joka arvotaan 8.1.2018. Voittajaan ollaan yhteydessä. Jos et itse tarvitse juuri sellaista uudenvuodenlahjaa, voit antaa lahjakortin läheiselle, joka on ehkä jo pitkään unelmoinut kylpytynnyristä. Hyvää arpaonnea ja miellyttävää joulunodotusta!

LAHJAKSI SINULLE!

Tilaa allassetti ja saat lahjaksi pussin uima-altaan suolaa (25 kg)

TUTUSTU MEIDÄ KYLPYTYNNYRI VALIKOIMAAMME

Joka viikko julkaisemme hienon erikoistarjouksen meidän tarjoamasta valikoimmastamme. Tilaa uutiskirje ja saat aina ensimmäisten joukossa tarjouksen kätevästi postilaatikkoosi

Olet tilannut uutiskirjeen onnistuneesti

Pyyntösi lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

KORIKS-FIIBER | Lasikuitutuotteiden valmistus | Kylpytynnyrit will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.