• et
  • fi
  • sv
  • en

KORIKSIN VIIKKOTARJOUS 29.04-06.05.2020

Koska useita kylpytynnyriä käytetään keväällä ja kesällä, on nyt aika tarkistaa kylpytynnyri-tarvikkeet. Jos aiot pitää vettä kylpytynnyrissä pidemmän aikaa lämpimällä säällä, tarvitaan ehdottomasti yksi kunnon suodatinjärjestelmän. Tämän perusteella seuraava suodatinjärjestelmämme on tarjolla tutustumishintaan.

Kylpytynnyrin sisäpuolinen suodatin (skimmeri)

Se on erittäin yksinkertainen suodatinjärjestelmä, joka soveltuu käytettäväksi melkein kaikissa kylpytynnyreissä ja pienemmisä uima altaissa Suodatinjärjestelmä ripustetaan kylpytynnyrin reunaan. Suodatusjakson pituus voi olla 0,5–2 tuntia, veden laadusta riippuen, suodattimen kapasiteetti on 4000 L tunnissa.

Suodattimen pidike soveltuu useimpiin kylpytynnyriin, ja tämän tyyppisellä pidikkeellä voit myös pitää kylpytynnyrin kannen päällä suodatuksen aikana.

Skimmerin viikkotarjouksen tutustumishinta on vain 110.- (normaalihinta 170.-).

 

Vaihtoehtona tarjoamme suodatinjärjestelmän, joka asennetaan porealtaan tai uima-altaan viereen.

Sähkölämmitys voidaan kytkeä myös samaan piiriin kuin tämä suodatinjärjestelmä. Suodatinjärjestelmän pumpun kapasiteetti on 7500 litraa tunnissa. Suodatinpumpun päällä on ajastin, jota voidaan käyttää suodatussyklin ajoittamiseen.

Tämän suodatinjärjestelmän viikkotarjouksen hinta olisi 220.- (normaalihinta 275.-). Suodatinjärjestelmän hintaan sisältyy kaikki kytkemiseen tarvittava (holkit, klemmarit, letku).

Tarjoamme lisäksi ilmaiseksi yhden pussin suodatinpalloja (normaali hinta 45.-), yhden 25kg pussin uima-altaan suolaa (normaali hinta 25.-) sekä suodattimen läpiviennin suojaritilän (normaalihinta 10.-).

Kysy lisää info@koriks.fi