• et
  • fi
  • sv
  • en

KORIKSIN VIIKKOTARJOUS!

Nyt ilmoitetaan jokaisen viikon perjantaina yksi tuotteemme, jolle tehdään ISO ALENNUS. Rupea seuraamaan meitä Facebookissa sekä Instagramissa, jotta voit aina saada nämä parhaat tarjoukset.

Tällä viikolla tarjotaan tutustumishintaan 1700 L kylpytynnyrin käyttövalmista pakettia. Tarjous on voimassa 24.–31.1.2020 ja hinnat ovat seuraavat:

  • 1700 L kylpytynnyrin käyttövalmis paketti 25 kW:n uppokamiinalla 1440.- (normaalihinta 1867.-)
  • 1700 L kylpytynnyrin käyttövalmis paketti 30 kW:n uppokamiinalla 1580.- (normaalihinta 2027.-)

Tämän ison alennuksen lisäksi lähetämme 24.–31.1.2020 kylpytynnyripaketin tilaajalle KAUPANPÄÄLLISENÄ mukaan kipinäsuojan kamiinan piipulle, lämpömittarin sekä Kiilto puhdistusaineen.
Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas (tummansininen/vaaleansininen/tummanharmaa/vaaleanharmaa/valkoinen), alusta, puuviimeistely (öljytty), 25/30 kW:n ulkokamiina tarvikkeineen, vedenpoisto.

1700 L kylpytynnyrin mitat ovat 2,0 x 2,4 m ja se on tarkoitettu noin 6 henkilölle. Tämä on suosittu perhemalli, koska kylpytynnyrin sisällä on erillinen korkeampi istuin lapsille. Sopivat lisävarusteet löydät täältä: https://koriks.fi/kylpytynnyrit/kylpytynnyri-koriks-1700-l/kaeyttoevalmis-paketti/

Lisätietoa ja tilaaminen: info@koriks.fi

Pysy meidän kanssamme Facebookissa sekä Instagramissa ja saat uuden tarjouksen joka perjantaina!

LAHJAKSI SINULLE!

Tilaa allassetti ja saat lahjaksi pussin uima-altaan suolaa (25 kg)

TUTUSTU MEIDÄ KYLPYTYNNYRI VALIKOIMAAMME

Joka viikko julkaisemme hienon erikoistarjouksen meidän tarjoamasta valikoimmastamme. Tilaa uutiskirje ja saat aina ensimmäisten joukossa tarjouksen kätevästi postilaatikkoosi

Olet tilannut uutiskirjeen onnistuneesti

Pyyntösi lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

KORIKS-FIIBER | Lasikuitutuotteiden valmistus | Kylpytynnyrit will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.