Valikko
Ostoskärry

Kylpytynnyri upotettavaksi terassiin

Jos olet niitä onnellisia, joilla on mahdollisuus käyttää isoa terassia, mutta tuolit, pöydät ja terassilla auringon ottaminen ei riitä sinulle, niin meillä on tarjolla erittäin kivaa lisätoimintaa. Miltä tuntuisi, jos asentaisit terassin sisälle kylpytynnyrin? Sinun ei enää tarvitse miettiä, mistä löytäisit varjoa kesähelteessä tai miten viettäisit aikaa lämpiminä kesäiltoina. Kylpytynnyri on takuulla jokaisen seurueen tähti. Upotettava kylpytynnyri eli ns. terassipaketti sisältää kylpytynnyrin lasikuitusisustan ja kaikki tarvikkeet, jotta voisit asentaa helposti kylpytynnyrin terassin sisälle. Tämä tarkoittaa, että kylpytynnyrin mukana tulevat painekyllästetty puinen alusrunko, lattiakaivo ja kamiina tarvikkeineen (2 metrin savupiippu, läpiviennit, letkut ja klemmarit). Tietysti sarjaan sisältyy myös itse lasikuitusisusta.  Upotettavia kylpytynnyreitä on tarjolla viisi värivaihtoehtoa: tummansininen, vaaleansininen, tummanharmaa, vaaleanharmaa ja valkoinen. Sopivan värin löytää varmasti jokainen kylpytynnyristä kiinnostunut. Upotettava kylpytynnyri on pitkäaikainen ja huoleton investointi. Asenna vain kylpytynnyri ja nauti siitä vaikkapa joka päivä. Upotettavia kylpytynnyreitä on tarjolla 13 eri kokoa, joista pienin on kahdelle hengelle sopiva 800 litran tynnyri ja isoin jopa kymmenen hengen seurueelle sopiva 2300 litran tynnyri, lisäksi vielä uima-altaat.  Oletko muuten ajatellut, että tyylikäs upotettava kylpytynnyri nostaa myös kiinteistösi arvoa myyntihetkellä? 

Miniallas Koriks 3500 sopii terassiin tai maaperään upotettuna käytettäväksi pienenä altaana.Pituus: 2500 mmLeveys: 1800 mmKorkeus: 1600 mmPaino: 150 kg..
  2,131.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 1700 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, letk..
  1,343.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 600 litraa vettä ja se on tarkoitettu 1-2 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, letkut..
  695.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 1600 L vettä ja se on tarkoitettu 8 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, letkut, k..
  1,343.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 1200 litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, letk..
  940.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 1100 litraa vettä ja se on tarkoitettu enintään 4 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, 30 kW uppokamiina merialumiinia ja 2 m piippu, ..
  1,000.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 1000 litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, letk..
  940.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 1500 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, letk..
  1,136.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 800 litraa vettä ja se on tarkoitettu 2 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, letkut, ..
  740.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1650 L mahtuu 1650 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4-6 henkilölle. Akryylinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Akryylialtaan väri on Sterling Silver. Terassipakettiin sisältyy: akryyliallas, runko (painekyllästettyä puuta), vede..
  1,465.00 €
Kylpytynnyriin mahtuu 2300 litraa vettä ja se on tarkoitettu 10 henkilölle. Terassipakettiin sisältyy kaikki tarvittava tynnyrin upottamiseen terassiin. Terassipakettiin sisältyy: lasikuituallas, runko (painekyllästettyä puuta), vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia + tarvikkeet (2 m piippu, let..
  1,564.00 €
Tähän lasikuituiseen uima-altaaseen mahtuu 11 000 L vettä. Uima-altaan voi upottaa täysin maahan/terassiin tai sitten käyttää maanpäällisenä versiona. Allasta voi lämmittää 60 kW:n uima-altaan kamiinalla. Altaaseen voi yhdistää myös suodatin- sekä lämmönpitojärjestelmän ja tietysti tilata muitakin l..
  3,139.00 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 12. Sivuja 1.)