• et
  • fi
  • sv
  • en

Takuu

Valmistaja myöntää lasikuitu- ja akryylisisuksille sekä kamiinoille 36 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Takuun voimassaolo edellyttää, että käyttäjä on tutustunut tuotteen käyttöohjeisiin ja noudattaa niitä.

HUOM! Kaupallisiin tarkoituksiin käytettävien tuotteiden ja puisten kylpytynnyreiden takuuaika poikkeaa yllä mainitusta.

Takuu ei koske sellaisia mahdollisesti ilmeneviä virheitä, jotka ovat tyypillisiä puumateriaaleille, esim. värimuutokset, kosteusvaihtelut, halkeamien muodostuminen ja vastaavat. Normaali kosteudesta johtuva puun eläminen ja siitä johtuva tynnyrin vuoto (kokopuinen kylpytynnyri) ei kuulu takuun piiriin.

Takuu ei koske normaalia käytöstä aiheutuvaa kulumista eikä virhellisestä asennuksesta tai käyttövirheistä aiheutuneita vaurioita.

Takuu ei korvaa mitään pakkasen aiheuttamia vaurioita, koska ne voidaan välttää oikealla käytöllä. Takuu ei koske ukkosen tai muiden sääilmiöiden aiheuttamia vahingoita.

Takuu ei koske virheellisestä kemikaalien käytöstä aiheutuvaa mahdollista syöpymistä.

Takuu ei kata mitään välillisiä kuluja, kuten terassin rakentamisia tai purkuja.

Takuu ei kata porejärjestelmän pumppuun joutunut veden aiheuttamia vahinkoja.

Takuu raukeaa, jos tuotetta korjataan tai muutetaan ilman valmistajan lupaa tai tuotetta käytetään tarkoitukseen, johon sitä ei ole suunniteltu. Myös tuotteen sopimattomassa tilassa varastoiminen johtaa takuun raukeamiseen.

Takuu on voimassa, jos ostaja tekee myyjälle ilmoituksen kohtuullisessa ajassa (7 päivän kuluessa) virheen toteamisesta. Ostajan on esitettävä luotettava selvitys mistä ja milloin tuote on ostettu ja ilmoitettava tarkasti vian laatu.

KINGITUS!

Telli kümblustünni komplekt ja saa kingituseks kott basseinisoola (25kg) TASUTA

KÜMBLUSTÜNNIDEGA TUTVUMA

Teeme iga nädal mõnusa eripakkumise mõnele tootele. Liitu meie uudiskirjaga ja oled alati esimeste seas, kes pakkumise omale mugavalt postkasti saab

Olete edukalt uudiskirja tellinud

Ilmnes viga. Palun proovi uuesti.

KORIKS-FIIBER will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

LAHJAKSI SINULLE!

Tilaa allassetti ja saat lahjaksi pussin uima-altaan suolaa (25 kg)

TUTUSTU MEIDÄ KYLPYTYNNYRI VALIKOIMAAMME

Joka viikko julkaisemme hienon erikoistarjouksen meidän tarjoamasta valikoimmastamme. Tilaa uutiskirje ja saat aina ensimmäisten joukossa tarjouksen kätevästi postilaatikkoosi

Olet tilannut uutiskirjeen onnistuneesti

Pyyntösi lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

KORIKS-FIIBER | Lasikuitutuotteiden valmistus | Kylpytynnyrit will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.