Valikko
Ostoskärry

Puulämmitteiset kylpytynnyrit

Perinteiset, puulämmitteiset kylpytynnyrit

Jos olet aito suomalaisen saunan ystävä, muttet ole kokeillut kylpytynnyriä, suosittelemme sitä ehdottomasti. Ei, tämä ei tarkoita, että joudut vaihtamaan saunasi kylpytynnyriin. Päinvastoin: et uskokaan, kuinka hyvin nämä kaksi täydentävät toisiaan! Mikä olisi parempi idea yhdessäoloon kuin nauttia yhden saunan sijaan kahdesta! Joka haluaa, heittää löylyä lauteilla, muut viihtyvät samaan aikaan kuumassa kylpytynnyrissä. Kuulostaa mukavan juhlan reseptiltä, eikö niin?  Puulämmitteinen kylpytynnyri on yleisin kylpytynnyrityyppi. Vaikka oletkin tottunut asumaan kaukolämmityksellä varustetussa asunnossa, puulämmitteinen kylpytynnyri ei ole sellainen asia, jonka kanssa saunan ystävä ei pärjäisi. Hanki vain riittävästi kuivia polttopuita, ja kaikki sujuu. Kuuma vesi ei kuitenkaan ole pakollista. Kuumana kesäpäivänä tai saunomisen jälkeen on erittäin mukavaa pulahtaa viileään kylpytynnyriin. Tuotevalikoimassamme on sekä lasikuitu- että akryylisisuksisia kylpytynnyreitä 210 henkilölle. Lasikuitutynnyreillä on viisi värivaihtoehtoa, akryylisillä kaksi: hopeanvärinen (Sterling Silver) ja tummanharmaa (Pearl Shadow). Kaikkiin puulämmitteisten kylpytynnyrien setteihin sisältyvät kylpytynnyrin sisusta, ulkokamiina tarvikkeineen (2 metrin savupiippu, läpiviennit, letkut, klemmarit), vedenpoisto, alusta ja puuviimeistely. Tehtävänäsi on vain valita sopiva paikka, hankkia polttopuita, ja siinä kaikki. Kuten nimikin sanoo, lämmität uunia kuin saunassa! Valmissarjan lisäksi valikoimassa on runsaasti lisävarusteita, jotka tekevät kylpytynnyrin hoidosta ja kylvystä erittäin kivaa. Tilaa lisäksi kylpytynnyrin kansi, joka auttaa pitämään veden siistinä. Päätuet ja juomalasialustat ovat seurueen ehdottomia suosikkeja, mutta kannattaa muistaa myös suodatinjärjestelmä ja puhdistusaineet.

Kylpytynnyriin Koriks 1600 L mahtuu 1600 litraa vettä ja se on tarkoitettu 8 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,834.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1200 L mahtuu 1200 litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely (öljytty), vedenpoisto, ulkokamiina ..
  1,362.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1100 L mahtuu 1100 litraa vettä ja se on tarkoitettu enintään 4 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, 30 kW:n uppok..
  1,422.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1500 L mahtuu 1500 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,595.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1000 L mahtuu 1000 litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,362.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1800 L mahtuu 1800 litraa vettä ja se on tarkoitettu 8 henkilölle. Muovinen kylpytynnyri (polyetyleeni) on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Tämä malli valmistetaan jo muovisella ulkokuorella, johon voi toivoessaan lisätä myös puuviimeistelyn. Vär..
  1,058.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 800 L mahtuu 800 litraa vettä ja se on tarkoitettu 2 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia +..
  1,097.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1650 L mahtuu 1650 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4-6 henkilölle. Akryylinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Akryylialtaan väri on Sterling Silver. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: akryyliallas, alusta, puuviimeistely (ölj..
  2,130.00 €
Vuoden 2023 alussa lisäsimme tuotevalikoimaamme tiettävästi maailman suurimman kylpytynnyrin. Kylpytynnyri on halkaisijaltaan 3,49 metriä ja varustettu kahdella 50 kW:n kamiinalla. Kylpytynnyrissä on oma painekyllästetystä puusta tehty terassi. Kylpytynnyriin mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä. Kahden..
  12,480.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 2300 L mahtuu 2300 litraa vettä ja se on tarkoitettu 10 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumi..
  2,224.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1400 L mahtuu 1400 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,595.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1700 L mahtuu 1700 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,834.00 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 13. Sivuja 2.)