• et
  • fi
  • sv
  • en

Meistä

Koriks-Fiiber on valmistanut lasikuitutuotteita vuodesta 1976 ja lasikuituisia kylpytynnyreitä vuodesta 2008. Yhtiö on jatkuvasti kasvanut ja kehittynyt, työntekijöitä on nyt 10 kertaa enemmän ja meille on myönnetty kaksi kertaa (vuosina 2014 ja 2016) nopeasti kasvavan yhtiön Gaselli-palkinto. Olemme nykyään erittäin laajan mallivalikoimamme ansiosta yksi johtavista kylpytynnyreiden valmistajista Pohjoismaissa.

Meillä on jatkuvan tuotekehityksen ja uusien mallien suunnittelun ansiosta tuotannossa tällä hetkellä seitsemän lasikuituista ja neljä puista kylpytynnyrimallia, sen lisäksi vielä polyetyleeni- sekä akryylikylpytynnyrit – varmasti suurin yhden valmistajan tarjoama mallivalikoima Euroopassa. Tällä hetkellä valikoimassamme on vain yksi akryylikylpytynnyrimalli, mutta haluamme kehittää tätä suuntaa lähitulevaisuudessa. Valmistamme omien malliemme lisäksi eri kylpytynnyrimalleja alihankintana useille tunnetuille kylpytynnyreiden myyjille Pohjoismaissa.

Valmistamme kylpytynnyreitä asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan, mutta valmiiden sarjojen sijaan asiakas voi tilata myös kaikki osat erikseen, jolloin hän voi rakentaa itselleen mieluisan kylpytynnyrin. Kylpytynnyreihimme on tarjolla laaja lisävarustevalikoima, minkä ansioista kylpytynnyreiden käyttö on vieläkin helpompaa ja mukavampaa. Kylpytynnyri on laajan lisävarustetasonsa ansiosta nykyisin jo melko samankaltainen kuin ulkoporeallas, joka on paljon kalliimpi.

Kehitämme jatkuvasti uusia malleja ja täydennämme tuotannossa olevia. Käytämme kylpytynnyreiden valmistuksessa laadukkaimpia materiaaleja ja siksi voimmekin tarjota kylpytynnyreillemme sekä kamiinoillemme 3 vuoden takuun.

Pääasiallisia asiakkaitamme ovat sekä jälleenmyyjät että yksityisasiakkaat useissa Euroopan maissa. Tuotteistamme 90 prosenttia viedään Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Hyvien yhteistyökumppaneidemme ansiosta voimme tarjota suotuisaa kuljetusta ympäri Eurooppaa.

Laadukkaat tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu ovat tärkeimpiä arvojamme, joita noudatamme päivittäisessä työssämme. Tavoitteenamme on tarjota korkeinta laatua ja löytää aina jokaiselle asiakkaalle täydellinen ratkaisu. Kylpytynnyri ei todellakaan ole vain tuote vaan paljon enemmän – se lisää kiinteistölle arvoa ja antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tehdä elämästään vieläkin nautittavampaa kylpemällä.

Koriks-Fiiber luo laatua ja tunnelmaa!

KINGITUS!

Telli kümblustünni komplekt ja saa kingituseks kott basseinisoola (25kg) TASUTA

KÜMBLUSTÜNNIDEGA TUTVUMA

Teeme iga nädal mõnusa eripakkumise mõnele tootele. Liitu meie uudiskirjaga ja oled alati esimeste seas, kes pakkumise omale mugavalt postkasti saab

Olete edukalt uudiskirja tellinud

Ilmnes viga. Palun proovi uuesti.

KORIKS-FIIBER will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

LAHJAKSI SINULLE!

Tilaa allassetti ja saat lahjaksi pussin uima-altaan suolaa (25 kg)

TUTUSTU MEIDÄ KYLPYTYNNYRI VALIKOIMAAMME

Joka viikko julkaisemme hienon erikoistarjouksen meidän tarjoamasta valikoimmastamme. Tilaa uutiskirje ja saat aina ensimmäisten joukossa tarjouksen kätevästi postilaatikkoosi

Olet tilannut uutiskirjeen onnistuneesti

Pyyntösi lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

KORIKS-FIIBER | Lasikuitutuotteiden valmistus | Kylpytynnyrit will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.