Valikko
Ostoskärry

Meistä

Koriks-Fiiber on valmistanut lasikuitutuotteita vuodesta 1976 ja lasikuituisia kylpytynnyreitä vuodesta 2008. Yhtiö on jatkuvasti kasvanut ja kehittynyt, työntekijöitä on nyt 10 kertaa enemmän ja meille on myönnetty kaksi kertaa (vuosina 2014 ja 2016) nopeasti kasvavan yhtiön Gaselli-palkinto. Olemme nykyään erittäin laajan mallivalikoimamme ansiosta yksi johtavista kylpytynnyreiden valmistajista Pohjoismaissa.

Meillä on jatkuvan tuotekehityksen ja uusien mallien suunnittelun ansiosta tuotannossa tällä hetkellä 11 lasikuituista mallia, sen lisäksi vielä yksi polyetyleeni- ja yksi akryylimalli. Tämä on varmasti suurin yhden valmistajan tarjoama mallivalikoima Euroopassa. Tällä hetkellä valikoimassamme on vain yksi akryylikylpytynnyrimalli, mutta haluamme kehittää tätä suuntaa lähitulevaisuudessa. Valmistamme omien malliemme lisäksi eri kylpytynnyrimalleja alihankintana useille tunnetuille kylpytynnyreiden myyjille Pohjoismaissa. Työskentelemme jatkuvasti tuotekehityksen ja suunnittelun parissa. Käytämme tuotannossa vain laadukkaimpia materiaaleja, ja siksi kylpytynnyrit ovat pitkäikäisiä ja säilyttävät hyvän ulkonäön vuosia.

Valmistamme kylpytynnyreitä asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan, mutta valmiiden sarjojen sijaan asiakas voi tilata myös kaikki osat erikseen, jolloin hän voi rakentaa itselleen mieluisan kylpytynnyrin. Kylpytynnyreihimme on tarjolla laaja lisävarustevalikoima, minkä ansioista kylpytynnyreiden käyttö on vieläkin helpompaa ja mukavampaa. Kylpytynnyri on laajan lisävarustetasonsa ansiosta nykyisin jo melko samankaltainen kuin ulkoporeallas, joka on paljon kalliimpi.

Pääasiallisia asiakkaitamme ovat sekä jälleenmyyjät että yksityisasiakkaat useissa Euroopan maissa. Tuotteistamme 70 prosenttia viedään Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Hollantiin, Belgiaan, Romaniaan, Ranskaan ja Saksaan. Hyvien yhteistyökumppaneidemme ansiosta voimme tarjota suotuisaa kuljetusta ympäri Eurooppaa.

Laadukkaat tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu ovat tärkeimpiä arvojamme, joita noudatamme päivittäisessä työssämme. Tavoitteenamme on tarjota korkeinta laatua ja löytää aina jokaiselle asiakkaalle täydellinen ratkaisu. Kylpytynnyri ei todellakaan ole vain tuote vaan paljon enemmän – se lisää kiinteistölle arvoa ja antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tehdä elämästään vieläkin nautittavampaa kylpemällä.

Koriks-Fiiber luo laatua ja tunnelmaa!