• et
  • fi
  • sv
  • en
Tarjouspyyntö Tuote on lisätty tarjouspyyntöön
Tarjouspyyntö lähetetty onnistuneesti!
Suodatin kylpytynnyriin
Suodatin kylpytynnyriin

Suodatin kylpytynnyriin

Sopivat lisävarusteet

Kylpytynnyrin sisäpuolinen suodatin (skimmeri). Se on erittäin yksinkertainen suodatinjärjestelmä, joka soveltuu käytettäväksi melkein kaikissa kylpytynnyreissä ja pienemmisä uima altaissa

Suodatinjärjestelmä ripustetaan kylpytynnyrin reunaan. Suodatusjakson pituus voi olla 0,5–2 tuntia, veden laadusta riippuen, suodattimen kapasiteetti on 4000 L tunnissa.

Suodattimen pidike soveltuu useimpiin kylpytynnyriin, ja tämän tyyppisellä pidikkeellä voit myös pitää kylpytynnyrin kannen päällä suodatuksen aikana.

Suodatinjärjestelmän pumpun kapasiteetti on 7500 litraa tunnissa. Suodatinpumpun päällä on ajastin, jota voidaan käyttää suodatussyklin ajoittamiseen. Sähkölämmitys voidaan kytkeä myös samaan piiriin kuin tämä suodatinjärjestelmä.

Suodatinjärjestelmän hintaan sisältyy kaikki kytkemiseen tarvittava (holkit, klemmarit, letku).


Takuu

LAHJAKSI SINULLE!

Tilaa allassetti ja saat lahjaksi pussin uima-altaan suolaa (25 kg)

TUTUSTU MEIDÄ KYLPYTYNNYRI VALIKOIMAAMME

Joka viikko julkaisemme hienon erikoistarjouksen meidän tarjoamasta valikoimmastamme. Tilaa uutiskirje ja saat aina ensimmäisten joukossa tarjouksen kätevästi postilaatikkoosi

Olet tilannut uutiskirjeen onnistuneesti

Pyyntösi lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

KORIKS-FIIBER | Lasikuitutuotteiden valmistus | Kylpytynnyrit will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.