• et
  • fi
  • sv
  • en
Tarjouspyyntö Tuote on lisätty tarjouspyyntöön
Tarjouspyyntö lähetetty onnistuneesti!
Dutrion-tabletit kylpytynnyreihin

Dutrion-tabletit kylpytynnyreihin

Takaisin

MITÄ DUTRION ON
Dutrion on useissa maissa laajaa kannatusta saanut tehokas desinfiointiaine, jolla on uuden sukupolven parhaat desinfiointiominaisuudet. Duka Production tarjoaa innovatiivista desinfiointiteknologiaa nopeasti liukenevien Dutrion-tablettien muodossa, joilla voi valmistaa nopeasti klooridioksidin 0,2–0,4 % vesiliuoksia. Tämä teknologia korvaa kokonaan monet aikaisemmin käytössä olleet uima-altaiden ja kylpytynnyrien puhdistusohjeet ja -aineet. Dutrion-klooridioksidi tuottaa erinomaisia puhdistustuloksia, jotka täyttävät kylpytynnyrien/uima-altaiden käyttöä ja kylpijöiden/uimarien turvallisuutta koskevat vaatimukset.
Desinfioidessasi kylpytynnyriä Dutrion-klooridioksidilla vältät useita perinteisten desinfiointiaineiden käytöstä johtuvia tahattomia seurauksia.
Et tarvitse lisäksi leväntorjunta-ainetta.
Tehoaa laajalla pH-välillä 4–10.

Klooridioksidia ei pidä sekoittaa klooripitoisiin desinfiointiaineisiin. Ne ovat erilaisia ja toisistaan riippumattomia asioita. Dutrion ei sisällä vapaata klooria!

DUTRION-TABLETTIEN KÄYTTÖ
Suositamme, että käytät 1–2 grammaa Dutrionia 100 litraa vettä kohden. Tabletin voi laittaa suoraan kylpytynnyriin ilman annostelijaa eli skimmeriä. Jos tynnyrissä on suodatinjärjestelmä, muista käynnistää se, kunnes tabletti on liuennut veteen.
Alempana olevassa taulukossa on eritelty käyttömäärät grammoina tynnyrimalleittain.
Koriks 1000 L, 1100 L, 1200 L – 12–20 g
Koriks 1500 L, 1600 L, 1650 L, 1700 L – 16–32 g
Koriks 1800 L – 16–34 g
Koriks 2300 L – 22–44 g
Sopivan määrän voit saada aikaan yhdistelemällä 20 gramman ja 4 gramman tabletteja.
Tablettien lisäämisen tiheys riippuu veden lämpötilasta, kylpytynnyrin käyttörasituksesta, kannen käytöstä jne., mutta keskimäärin niitä kannattaa lisätä kerran viikossa.

Iso pakkaus sisältää 20 g tabletteja 12 kpl.
Pieni pakkaus sisältää 4 g tabletteja 12 kpl.


Takuu