Valikko
Ostoskärry

Käyttövalmis setti

Käyttövalmis kylpytynnyri

Käyttövalmis setti on tarkoitettu juuri niille, jotka eivät halua, ehdi tai viitsi itse miettiä, miten koottaisiin kunnon kylpytynnyrisarja. Mutta kylpytynnyrin haluaisi talolleen tai mökilleen silti. Kylpytynnyri sopii jokaisen saunan tai veden ystävän kalustoon, koska sitä voi käyttää joka vuodenaikana. Kylpytynnyrissä on mukavaa viettää aikaa jopa silloin, kun ulkona paukkuu kova pakkanen. Kuvittele, että katselet vuodenvaihteen ilotulitusta nauttiessasi elämästä kuumassa vedessä! Viime vuosien tavattoman helteisinä kesinä kylpytynnyrin viileä vesi on ollut jopa välttämätöntä. Käyttövalmiiseen sarjaan sisältyvät kaikki tarvittavat osat: lasikuitu- tai akryylisisusta, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto ja merialumiininen kamiina tarvikkeineen (2 metrin savupiippu, läpiviennit, letkut ja klemmarit).  Tehtävänäsi on vain valita sopivan kokoinen setti ja tilata asennus; taitava yleismies pystyy asentamaan sen itsekin. Näin kylpytynnyri onkin olemassa, ja uusi huoleton elämäsi voi alkaa. Saattaa olla, että yhtäkkiä kaikki kaverisi haluavat aina viettää aikaa luonasi. Onhan kylpytynnyri todella kiva. Koriks-Fiiberin valikoimassa on 8002300 litran kylpytynnyreitä. Valitse koko sen mukaan, monenko henkilön pitäisi mahtua samanaikaisesti kylpemään. 800 litran kylpytynnyriin mahtuu mukavasti istumaan kaksi ihmistä, 2300 litran tynnyriin jopa kymmenen. Voit myös hankkia hyödyllisiä lisävarusteita, kuten lisävalaisimet, päätuen, tikkaat, suojakannen ja paljon muuta. 
Rakennamme mieluisan kylpytynnyrin perävaunulle. Pakettiin sisältyy myös lisätarvikkeita, joiden ansiosta tämän liikkuvan kylpytynnyrin käyttökokemus on mainiota. Perävaunullinen kylpytynnyri sopii vuokrattavaksi sekä mökkikäyttöön. Setti sisältää: lasikuituallas, runko, 37 kW:n ulkokamiina (etup..
  5,350.00 €
Rakennamme Koriks 1800 L kylpytynnyrin perävaunulle. Pakettiin sisältyy myös lisätarvikkeita, joiden ansiosta tämän liikkuvan kylpytynnyrin käyttökokemus on mainiota. Perävaunullinen kylpytynnyri sopii vuokrattavaksi sekä mökkikäyttöön. Setti sisältää: polyetyleeniallas, ulkokamiina, rappu, veden..
  3,400.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1700 L mahtuu 1700 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia..
  1,740.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1650 L mahtuu 1650 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4-6 henkilölle. Akryylinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Akryylialtaan väri on Sterling Silver. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: akryyliallas, alusta, puuviimeistely (öljytt..
  2,197.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1800 L mahtuu 1800 litraa vettä ja se on tarkoitettu 8 henkilölle. Muovinen kylpytynnyri (polyetyleeni) on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Tämä malli valmistetaan jo muovisella ulkokuorella, johon voi toivoessaan lisätä myös puuviimeistelyn. Vär..
  1,058.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 800 L mahtuu 800 litraa vettä ja se on tarkoitettu 2 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumiinia +..
  1,034.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1650 L mahtuu 1650 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4-6 henkilölle. Akryylinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Akryylialtaan väri on Sterling Silver. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: akryyliallas, alusta, puuviimeistely (ölj..
  2,197.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 2300 L mahtuu 2300 litraa vettä ja se on tarkoitettu 10 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumi..
  2,108.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1700 L mahtuu 1700 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,740.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1600 L mahtuu 1600 litraa vettä ja se on tarkoitettu 8 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,740.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1200 L mahtuu 1200 litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely (öljytty), vedenpoisto, ulkokamiina ..
  1,291.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1400 L mahtuu 1400 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Käyttövalmiiseen pakettiin sisältyy: lasikuituallas, alusta, puuviimeistely, vedenpoisto, ulkokamiina merialumii..
  1,513.00 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 15. Sivuja 2.)