Valikko
Ostoskärry

Kylpytynnyrit sähkölämmityksellä

Jos etsit kompromissia kylpemisen ilon ja lämmittämiseen liittyvän ponnistuksen välillä, olemme löytäneet sinulle kunnon kumppanin  sähkölämmitteisen kylpytynnyrin! Sähkölämmitteinen kylpytynnyri on kylpytynnyrien valioluokkaa: tyylikäs ja vain vähän työtä vaativa kumppani jokaiselle talolle tai mökille. Näin kylpytynnyriä saa käyttää myös sellaisissa kiinteistöissä, joissa puulämmitys eli tulipesän käyttö on kielletty. Lisäksi säästät aikaa ja vaivaa, jota uunin lämmittäminen vaatisi. Käännä vain nappia, odota vähän aikaa, ja lämmin vesi odottaa sinua ja vieraitasi ympärivuotisesti.  Sähkölämmitteisen kylpytynnyrin voit valita joko lasikuitu- tai akryylisisustoina. Molemmat ovat hygieenisiä materiaaleja, joita on erittäin helppo puhdistaa ja hoitaa. Molempien sisustojen etuna tavalliseen puiseen kylpytynnyriin nähden on, että kylpytynnyri on heti käyttövalmis eli sinun ei tarvitse kyllästää jatkuvasti puuta vesitiiviyden säilyttämiseksi.  Käyttövalmiiseen settiin sisältyvät: akryyli- tai lasikuitusisusta, 3 tai 6 kW:n sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (paitsi mallissa Koriks 1650 L), suodatinjärjestelmä, suodatinpallot, vedenpoisto, alusta ja puuviimeistely. Haluatko käyttää kylpytynnyriä myös talvisin tai säästää lämmitykseen kuluvaa energiaa? Silloin kannattaa hankkia myös kylpytynnyrin lämpöeristeet, suodatinkaapin lämpöeristeet ja kylpytynnyrin lämpöeristetty kansi. Pysyäksemme ajan tasalla tarjoamme myös kylpytynnyrin digitaalisen ohjauksen mahdollistavaa sähkölämmitysjärjestelmää, joka tekee kylpytynnyrin käytöstä vieläkin helpomman ja mukavamman. 

Kylpytynnyriin Koriks 1200 L mahtuu 1200 litraa litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei m..
  1,809.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1100 L mahtuu 1100L litraa vettä ja se on tarkoitettu 4 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallill..
  1,809.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1000 L mahtuu 1000 litraa vettä ja se on tarkoitettu 5 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille..
  1,809.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1500 L mahtuu 1500 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille..
  2,042.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 800 L mahtuu 800 L litraa vettä ja se on tarkoitettu 2 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille..
  1,544.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 2300 L mahtuu 2300 litraa vettä ja se on tarkoitettu 10 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallill..
  2,671.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1400 L mahtuu 1400 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille..
  1,820.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1700 L mahtuu 1700 litraa vettä ja se on tarkoitettu 6 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille..
  2,281.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 600 L mahtuu 600 L litraa vettä ja se on tarkoitettu 2 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille..
  1,499.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1650 L mahtuu 1650 litraa vettä ja se on tarkoitettu 4–6 henkilölle. Kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: akryyliallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille Koriks 1650 L), s..
  2,355.00 €
Kylpytynnyriin Koriks 1600 L mahtuu 1600 litraa vettä ja se on tarkoitettu 8 henkilölle. Lasikuitumuovinen kylpytynnyri on hygieeninen ja sen puhdistus sekä huolto on erittäin helppoa. Sähkölämmityksellä pakettiin sisältyy: lasikuituallas, sähkövastus tarvikkeineen, suodatinkaappi (ei mallille..
  2,281.00 €
Näytetään 1 - 11 (Yhteensä 11. Sivuja 1.)