Valikko
Ostoskärry

Kamiinat

Kylpytynnyrin kamiina on valmistettu merivettä kestävästä 3 mm:n alumiinista, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus. Merialumiinikamiinan elinikä on hyvin pitkä. Kamiinasetti sisältää ruostumattomasta teräksestä moduulisavupiipun kartiohatulla, savupiippuun voi tilata myös lisätarvikkeita (pidennys, ..
  447.00 €
Kylpytynnyrin kamiina on valmistettu merivettä kestävästä 3 mm:n alumiinista, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus. Merialumiinikamiinan elinikä on hyvin pitkä. Kamiinan etupaneeli on ruostumaton terästä. Kamiinasetti sisältää ruostumattomasta teräksestä moduulisavupiipun kartiohatulla, savupiippuun..
  635.00 €
Kylpytynnyrin kamiina on valmistettu merivettä kestävästä 3 mm:n alumiinista, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus. Merialumiinikamiinan elinikä on hyvin pitkä. Kamiinan etupaneeli on terästä (jauhemaalattu). Kamiinasetti sisältää ruostumattomasta teräksestä moduulisavupiipun kartiohatulla, savupiip..
  1,195.00 €
Kylpytynnyrin alumiinisella sisäkamiinalla voi tehokkaasti lämmittää tynnyreitä, joiden halkaisija on enintään 2,5 m. Kamiinan tulipesän lävistävät viisi vedellä täytettyä putkea, joiden ansiosta kamiina on erittäin tehokas. Kamiina on valmistettu laadukkaasta 3 mm:n paksuisesta merivedenkestävästä ..
  396.00 €
Kamiina lämmittää tehokkaasti altaita, joiden tilavuus on enintään 25 m3. Kamiina on valmistettu laadukkaasta merivedenkestävästä 3 mm:n paksuisesta alumiinista, jolla on erittäin hyvä lämmönjohtokyky ja hyvin pitkä käyttöikä. Kaikki hitsaukset ovat testattu erikseen. Kamiinan takasivulla ovat sisäk..
  1,382.00 €
Kylpytynnyrin ulkokamiina on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä erityisen kestävän ja antaa tuotteelle pitkän käyttöiän. Kamiina säilyttää kauniin ulkonäkönsä useiden vuosienkin jälkeen. Myös savupiippu on ruostumatonta terästä. Saatat olla kiinnostunut myös piipun suojave..
  1,014.00 €
Materiaali: merialumiiniKorkeus: 330 mmLeveys: 650 mmPituus: 750 mmTeho: 30 kW (1 vesi- lämpötila nousee 20 °C/h)Paino: 22 kgSetti sisältää: kamiina, piippu (2000 mm), lasiluukku, tuhka-arina, läpiviennit 50 mm, letkut, klemmarit, ruostumatonta terästä etulevy..
  838.00 €
Näytetään 1 - 7 (Yhteensä 7. Sivuja 1.)