Valikko
Ostoskärry

Sähkölämmittimet

Veden pitää olla koko ajan kierrossa, kun kamiinaa lämmitetään. Jos kamiina ei ole asennettu näin, että luonnollinen vedenkierto on taatu, täytyy käyttää pysyvän vedenkierron luomiseksi kiertopumppua. Kylpytynnyrin kamiinaa voi ruveta lämmittämään vasta silloin, kun molemmat läpiviennit ovat veden p..
  200.00 €
Sähkölämmityssarja Swim & Fun 3 kW on edullinen ja yksinkertainen sarja. Sarjaan kuuluvat 3 kW lämmitin, ajastimella varustettu 250 W kiertopumppu, suodatinlaite, suodatinpallot, läpiviennit, letkut ja kiristimet. Laitteiden valmistaja: Swim & Fun. Kaikki laitteet ovat yksivaiheisia (230 V) ..
  518.00 €
Sähkölämmityssarja Elecro Nano SPA 3 kW on sarja, jossa on luotettavan titaanisen lämpövastuksen sisältävä lämmitin. Sarjaan kuuluvat 3 kW Elecro Nano SPA -lämmitin, ajastimella varustettu 250 W kiertopumppu, suodatinlaite, suodatinpallot, läpiviennit, letkut ja kiristimet. Laitteiden valmistaja: Sw..
  726.00 €
Sähkölämmityssarja Elecro Nano SPA 3 kW plus on sarja, jossa ovat luotettavan titaanisen lämpövastuksen sisältävä lämmitin sekä erityinen jakokeskus kylpytynnyreitä varten. Sarjaan kuuluvat 3 kW Elecro Nano SPA -lämmitin, 250 W kiertopumppu (ilman ajastinta), erityinen ajastimella varustettu jakokes..
  1,012.00 €
Sähkölämmityssarja Elecro Optima Compact 3 kW on premium-luokan lämmittimen sisältävä sarja, jossa on myös erityinen jakokeskus kylpytynnyreitä varten. Premium-luokan lämmitin Elecro Optima Compact on varustettu nestekidenäytöllä ja on täysin elektronisesti ohjattavissa. Sitä voi ohjata mobiilisovel..
  1,793.00 €
Sähkölämmityssarja Elecro Optima Compact 6 kW on tehokkaan premium-luokan lämmittimen sisältävä sarja, jossa on myös erityinen jakokeskus kylpytynnyreitä varten. Premium-luokan lämmitin Elecro Optima Compact on varustettu nestekidenäytöllä ja on täysin elektronisesti ohjattavissa. Sitä voi ohjata mo..
  2,049.00 €
Sähkölämmityssarja Elecro Optima Compact 9 kW on tehokkaimman premium-luokan lämmittimen sisältävä sarja, jossa on myös erityinen jakokeskus kylpytynnyreitä varten. Premium-luokan lämmitin Elecro Optima Compact on varustettu nestekidenäytöllä ja on täysin elektronisesti ohjattavissa. Sitä voi ohjata..
  2,071.00 €
Erityisesti kylpytynnyreitä varten valmistetussa jakokeskuksessa on 6 kpl 230 V pistorasioita, joista 3 kpl on liitetty ajastimen kautta. Näihin kolmeen pistorasiaan liitetään lämmitin, kiertopumppu ja haluttaessa UVC-vedenpuhdistin (ei sisälly toimitukseen). Ajastimella kylpyveden voi laittaa lämpe..
  286.00 €
Erityisesti kylpytynnyreitä varten valmistetussa jakokeskuksessa on 6 kpl 230 V pistorasioita, joista 2 kpl on liitetty kontaktorin kautta, jonka käynnistää joko lämmitin tai jakokeskuksessa oleva ajastin. Näihin kahteen pistorasiaan liitetään kiertopumppu ja haluttaessa UVC-vedenpuhdistin (ei sisäl..
  495.00 €
Erityisesti kylpytynnyreitä varten valmistetussa jakokeskuksessa on 5 kpl 230 V pistorasioita, joista 2 kpl on liitetty kontaktorin kautta, jonka käynnistää joko lämmitin tai jakokeskuksessa oleva ajastin.  Näihin kahteen pistorasiaan liitetään kiertopumppu ja haluttaessa UVC-vedenpuhdistin (ei..
  525.00 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 17. Sivuja 2.)