Valikko
Ostoskärry

Lämpökannet

Tämä lämpökansi on 100 mm polyuretaanilla eristetty kansi, joka lyhentää lämmitysaikaa merkittävästi ja kestää myös raskaan lumen painon. Emme kuitenkin suosittele istumaan eikä kävelemään kannella. Uretaanikannen voi kiinnittää kylpytynnyrin viimeistelyyn vastaavilla kiinnikkeillä ja myös lukita ko..
  219.00 €
PVC-materiaalia kansi, joka suojaa roskalta. Kansi on pehmeätä materiaalia (pressu) ja valkoinen. PVC-kannelle ei voi missään nimessä kiivetä eikä se kestä lumen painoa. Kansi ei ole eristetty, sillä ole eristävää ominaisuutta. Kaikki kannet ovat valmistettuja meidän omille kylpytynnyrimalleille, mu..
  79.00 €
Kaanelift hõlbustab mudelil Koriks 1650 L soojustatud kaane (100 mm, uretaan) mahavõttu ja pealepanekut. Kaanelift võimaldab avada vaid ühe kaanepoole või ka terve kaane.Kansihissi muuttaa Koriks 1650 L mallin paksun kannen (100 mm uretaani) asentamisen ja poiston helpommaksi. Hissi mahdollistaa tar..
  191.00 €
Polykarbonaattikansi (Makrolon®) suojaa roskalta ja lyhentää lämmitysaikaa. Kaikki kannet ovat valmistettuja meidän omille kylpytynnyrimalleille, mutta jotkut kannet voivat olla sopivia myös toisille kylpytynnyreille. Jos tarvitset kannen toisen yhtiön valmistamalle tynnyrille, kysy neuvoa meidän my..
  179.00 €
Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)