Valikko
Ostoskärry

Kaaminan varaosat ja tarvikkeet

Tulpan käyttämisestä löytyy tietoa kamiinan käyttöohjeesta...
  9.00 €
Veden pitää olla koko ajan kierrossa, kun kamiinaa lämmitetään. Jos kamiina ei ole asennettu näin, että luonnollinen vedenkierto on taatu, täytyy käyttää pysyvän vedenkierron luomiseksi kiertopumppua. Kylpytynnyrin kamiinaa voi ruveta lämmittämään vasta silloin, kun molemmat läpiviennit ovat veden p..
  200.00 €
Kipinäsuoja vähentää piipusta ulos lentävien kipinöiden määrää. Jos kamiina on talon tai terassi lähellä, suosittelemme käyttämään kipinäsuojan lisäksi myös piipun pidennystä. Piipun yläosan etäisyys (vaakasuorassa) täytyy olla helposti syttyvistä materiaaleista ainakin 3 metriä. Tästä voi kysyä ene..
  72.00 €
Laadukas kiinnike sopii kylpytynnyrin kamiinan tai suodatinjärjestelmän letkujen kiinnittämiseen...
  5.00 €
Kamiinaluukun saranoiden voitelu auttaa niitä liikkumaan paremmin ja välttää saranoiden ruostumista. Kuparirasva pidentää saranoiden elinikää...
  10.00 €
Näillä tulpilla voi tarvittaessa suljeta kylpytynnyrissä olevat läpiviennit. Läpivientien sulkemisen jälkeen voi tyhjentää kamiinan vedestä, jotta se ei jäätyisi pakkasella. Tähän ovat sopivia 50 mm tulpat, säädettävällä ruuvilla. Katso myös kamiinan asennus- ja käyttöohjetta, josta löydät lisätieto..
  26.00 €
Ruostumattomasta teräksestä läpivienti sopii suodatinjärjestelmän tai kamiinan kylpytynnyriin liittämiseen. Läpiviennissä ovat ruuvit mukana...
  10.00 €
Meiltä voi ostaa lisävarusteena erilaisia kylpytynnyrin käyttöön liittyviä letkuja.50 mm lehtkulla yhdistetään kamiina kylpytynnyriin. Kamiinan setissä on mukana 1,5 metriä letkua, mutta sitä voi tilata enemmän (lisätarvikkeena), jos haluaa laittaa kamiinan vähän kauemmas tynnyriä. Meidän tarjoama l..
  3.00 €
Magnesiumanodi asennetaan 50 mm halkaisijalla kamiinaletkun väliin. Anodi pidentää kamiinan käyttöikää. Settiin kuuluvat anodi ja kiinnikkeet...
  30.00 €
Piipun pidennyksen (1 m) avulla voi pidentää setissä olevaa 2 m pituista piippua. Piipun yläosan etäisyys (vaakasuorassa) täytyy olla helposti syttyvistä materiaaleista ainakain 3 metriä. Tästä voi kysyä enemmän paikalliselta pelastuslaitokselta.25 kW, 30 kW ja 37 kW kamiinat: savupiipun halkaisija ..
  56.00 €
Kamiinaa lämmittäessä tulee piippu hyvin kuumaksi. Suosittelemme onnettomuuksien välttämiseksi käyttämään piipun ympärillä suojaverkkoa. Suojaverkko sopii kaikille meidän kamiinoille, niin 114 kuin 160 mm halkaisijalla savupiipuille. Suosittelemme suojaverkkoa erityisesti intergoidun kamiinan kanssa..
  94.00 €
Savupiipun mutkilla voidaan ohjata kylpytynnyrin kamiinan savupiippu sopivaan paikkaan, jotta savupiipun yläosa ei olisi talon tai helposti syttyvien asioiden läheisyydessä. Savupiipun yläosan etäisyys syttyvistä materiaaleista pitää olla (vaakasuorassa) vähintään 3 metriä. Kysy lisää paikalliselta ..
  44.00 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 18. Sivuja 2.)